over Mul-T-Lock

Beschermen wat voor u het belangrijkst is.

Al bijna vijf decennia is Mul-T-Lock een wereldleider in het ontwikkelen, produceren en vermarkten van hoogbeveiligde sluitproducten en oplossingen voor toegangscontrole voor institutionele, commerciële, industriële en residentiële toepassingen. 
Mul-T-Lock is volledig eigendom van de ASSA ABLOY Group, een wereldleider in toegangsoplossingen met een bewezen staat van dienst in het helpen van miljarden mensen een meer open wereld te ervaren door innovaties die veilige, beveiligde en gemakkelijke toegang tot fysieke en digitale plaatsen mogelijk maken . ASSA ABLOY heeft een jaarlijkse omzet van € 7,6 miljard en heeft wereldwijd ongeveer 48.500 werknemers in dienst.

De missie van Mul-T-Lock - altijd gefocust op onze slotenmakers
We streven ernaar slotenmakers met hun eindgebruikers te verbinden door een breed scala aan hoogbeveiligde en hoogwaardige gepatenteerde toegangsoplossingen te bieden, inclusief slimme sluitsystemen (one-stop-shop) - innovatieve, gebruiksvriendelijke producten die slotenmakers kunnen vertrouwen op hun eindgebruikers zullen genieten.

Geavanceerd ontwerp en fabricage
Mul-T-Lock is een innovatieleider in zijn segment en streeft voortdurend naar het verleggen van grenzen en het vinden van nieuwe oplossingen voor de sluit- en toegangswereld. Mul-T-Lock ontwikkelt en ontwerpt enkele van 's werelds meest toonaangevende oplossingen. We brengen deze oplossingen tot leven via onze bekroonde productie volledig geautomatiseerde fabrieken en met behulp van state-of-the-art technologieën, robotica en aangepaste machines.

Hoogste internationale normen
Al tientallen jaren levert Mul-T-Lock voortdurend zijn producten en diensten volgens de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Mul-T-Lock heeft een internationale reputatie opgebouwd op basis van een uniek ontwerp en aanpassing aan veranderende marktbehoeften. Onze producten voldoen aan de hoogste internationale normen, zoals UL, CEN, VDS, SKG, CPC, A2P en ISO 9001/2000, ISO14001, SI 18001.

Innovatieve gepatenteerde producten
Het bedrijf heeft tientallen internationale patenten voor onze innovatieve producten, die veiligheid, beveiliging en gemak bieden aan miljoenen mensen over de hele wereld.

Wereldwijde marketing
Mul-T-Lock verkoopt een enorm arsenaal aan in de praktijk bewezen, hoogbeveiligde oplossingen via onze verkoopeenheden en via een wereldwijd distributienetwerk van 80 landen.
Meer dan 300 miljoen gebruikers worden ondersteund door de auspiciën van 20.000 wereldwijde servicecentra.
 
Service die verwachtingen overtreft
We geven om de dingen die er het meest toe doen en bieden een reeks beveiligingssystemen en -diensten met hoge efficiëntie en prestaties. Bij Mul-T-Lock streven we ernaar de hoogste serviceniveaus te bieden en nieuwe manieren te vinden om deze te verbeteren om aan de behoeften van onze klanten en markten te voldoen.


Het volgende internetadres wordt automatisch geopend:
http://multlock-sleutel/multlock

Over ons

www.multlock-sleutels.nl is een onderdeel van slotenservice Den Helder. wij zijn officieel dealer van onder andere Mul-T-lock, RB-LOCKS, Wilka, Mauer, Nemef, Lips en Yale. Door deze diversiteit aan merken, kunnen wij voor iedere uitdaging een oplossing leveren. 

 

Wij leveren onze diensten niet alleen aan de particuliere klant. Ook gerechtsdeurwaarderskantoren, politie en justitie en andere bedrijven zijn klant bij Sloten service Den Helder. Bezoekt u voor meer informatie de website van sloten service Den Helder www.slotenservicedenhelder.nl