De Mul-T-Lock sleutel specialist
0
Winkelwagen
€ 0,00

De sleutel tot bedrijfsbeveiliging

Ondanks de ontwikkelingen binnen commerciële beveiliging, blijft het beheer van de kritieke sleutels van een bedrijf een zwakke schakel. Sleutels geven toegang tot faciliteiten, apparatuur, kluisjes, voertuigen en meer, waardoor ze een van uw meest waardevolle bezittingen zijn. Maar hoe beheert en bewaakt u de sleutels van uw bedrijf? Met Traka21.

Traka21 is een innovatief plug & play-systeem dat organisaties het allernieuwste biedt op het gebied van intelligent sleutelbeheer. Traka21 autoriseert, beveiligt en bewaakt al uw sleutels en regelt en registreert automatisch wanneer een sleutel wordt gebruikt en door wie. Deze informatie kan rechtstreeks op het display van de systeemkast worden bekeken of worden opgeslagen op een USB-stick.

De Traka21 van Mul-T-Lock is eenvoudig, efficiënt en kostenbesparend en helpt elke sleutel of sleutelset te traceren en te beheren. Doordat elke sleutel of sleutelset vergrendeld is en alleen vrijgegeven wordt met een geautoriseerde code, zorgt Traka21 ervoor dat kritieke bedrijfsactiviteiten worden bewaakt en gecontroleerd.

Mul-T-Lock's Traka21 biedt nieuwe kansen in een breed scala aan aantrekkelijke markten en organisatietypen, waaronder autogarages, winkels, kantoorgebouwen, zorginstellingen en meer.

Foto('s):
Video('s): Mul-T-Lock - Meet TRAKA 21 - PLUG & PLAY Key Management Solution
https://youtu.be/Qa-UaChQTMI
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 0,00
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Over ons

www.multlock-sleutels.nl is een onderdeel van slotenservice Den Helder. wij zijn officieel dealer van onder andere Mul-T-lock, Wilka, Mauer, Nemef, Lips en Yale. Door deze diversiteit aan merken, kunnen wij voor iedere uitdaging een oplossing leveren. 

Wij leveren onze diensten niet alleen aan de particuliere klant. Ook gerechtsdeurwaarderskantoren, politie en justitie en andere bedrijven zijn klant bij Sloten service Den Helder. Bezoekt u voor meer informatie de website van sloten service Den Helder www.slotenservicedenhelder.nl

 

Beoordeling

Bart Vrancken Multlock-sleutel.nl

 beoordeeld — 
  · 
Gelijksluitend systeem besteld (5 gewone en een paniek cylinder). Snel geleverd en goed advies gehad. Ik ga nergens anders meer!
 

 

André van Duijn   raadt  Multlock-sleutel.nl Snelle service. Binnen een dag geleverd.

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies