" />
Uw Mul-T-Lock sleutel specialist!
0
Winkelwagen
€ 0,00

De Mul-T-Lock 7x7 cilinders zijn breed inzetbaar. De cilinders hebben bij een lengte groter dan 30 mm, 7 stiften op rij om nog meer weerstand tegen open kloppen en andere pogingen tot manipulatie te bieden. Deze technologie wordt reeds in miljoenen sluitsystemen gebruikt en is zelfs voor de slimste inbrekers een uitdaging. 

De sleutel bevat gaatjes voor een hogere beveiliging, en is alleen met codekaart en certificaat te kopieëren.

SKG gecertificeerd op niveau 2

Met doorboor bescherming

Bestand tegen open kloppen

Standaard geleverd met 3 sleutels per cilinders. Bij bestelling van 2 of meer gelijksluitende cilinders worden 5 sleutels geleverd.

Opties:
Velden met een * zijn verplichte velden
Prijsinformatie:
Prijs per stuk: € 35,20
Aantal: Bestellen

Over ons.

www.multlock-sleutels.nl is een onderdeel van Sloten service Den Helder. Wij zijn officiële dealer van Mul-T-Lock. maar ook onderranden van de merken Mauer, Nemef, Lips en Yale. Door deze diversiteit aan merken, kunnen wij voor iedere uitdaging een oplossing leveren. 

Wij leveren onze diensten niet alleen aan de particuliere klant. Ook gerechtsdeurwaarderskantoren, politie en justitie en andere bedrijven zijn klant bij Sloten service Den Helder. Bezoekt u voor meer informatie onze website www.slotenservicedenhelder.nl

Beoordeling

Bart Vrancken heeft Multlock-sleutel.nl beoordeeld — 5 sterren
25 mei om 13:43 · 

Gelijksluitend systeem besteld (5 gewone en een paniek cylinder). Snel geleverd en goed advies gehad. Ik ga nergens anders meer!

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.